Aktivitetar

Jostedalsbreen og Nigardsbreen ligg 60 km fra Vassbakken Kro og Camping. Området byr svært aktiviteter, som fjellklatring, turgåing, fiske, paddling. Her er aktivitetar for deg som er trent og vil gå på toppturar, men også for deg som berre vil ha ein enkel tur i fin natur. Snakk med oss i resepsjonen - vi kjenner området betre enn dei fleste.


Fjelltur Fuglesteg

Området rundt Vassbakken Kro og Camping er eit eldorado for fjellturar av alle vanskegradar og lengder. Du kan gå åleine eller vi gir tips om guida turar. Tur til Fuglesteg er ein klassikar, 5 minuttar i bil så er du på veg opp til den nyrestaurert fjellgarden Fuglesteg.  

 


Fjelltur Fanaråken

Køyr den korte turen opp til Turtagrø, gå inn Helgedalen og til topps på Fanaråken, 2068 m.o.h. Verkeleg ein klassikar av ein tur. Turen tek 5-8 timar tur/retur. Hugs gode sko og klær. Og spør gjerne i resepsjonen om meir informasjon.


Fiske

Innhald under arbeid.


Skjolden: padling, klatring og symjehall

Innhald under arbeid. 


SKI - toppturar på våren, langrenn på sommaren

På vår og forsommaren er Vassbakken eit glimrande - og rimelegare - alternativ for deg som treng overnatting i samband med ski- og toppturar i området rundt Turtagrø, som ligg kun 13 km. fra Vassbakken. Her har du tilgang til nokre av dei mest fantastiske toppturane ein kan oppleva i landet. Seinare på sommaren kan du køyre 30 km til Sognefjellet sommarskisenter og gå på langrenn i flott omgjevnader.